יום העצמאות של הודו,
המצויין ב-15.8,
יזמה חברת נפטון מוצרי מזון,
מתמחה בייצור וייבוא של תבלינים ומוצרי מזון, מתמחה במטבח ההודי שבא לידי ביטוי במגוון העצום של הבלינים כבסיס בתבשיל, (השורשים שלהם בהודו) המטרה לשמר את המטבח ההודי ולספק תבלינים ומוצרי מזון הודי.
המטבח ההודי המסורתי מבוסס
בעיקר על מקורות צמחיים.
פסטיבל קולינרי,
בו ישתתפו ממיטב מסעדות ההודיות ברחבי הארץ
שיגישו, תפריט רגיל, לצד מנת פאני פורי שיצרו במיוחד, לכבוד הפסטיבל.
הפסטיבל יתקיים ב-14-20.8,
במסעדות נבחרות ברחבי הארץ - אינדירה ומא פאו בתל אביב, נמסטה באשדוד והודו הקטנה בבאר שבע.
כל סועד שיזמין את המנה, יקבל מארז להכנה ביתית
כמחווה ליום העצמאות ההודי בישראל.
צילום יח"צ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה