בכירי ישרקו, מקבוצת טיב טעם,
בראשות יריב ארדון - מנכ"ל החברה,
חגגו השבוע השקת יינות חדשים
מיקב ג'וזף דרוהין מבורגון שבצרפת.
את אירוע ההשקה כיבד בנוכחותו קריסטוף תומס מנהל הייצוא של היקב.
האירוע נערך במסעדת בית קנדינוף ת"א אליו
הוזמנו, מסעדנים, שפים וסומלייה
מהמסעדות המובילות
והיוקרתיות בישראל.
האירוע: "לא רק שאבלי!"
כלל הדרכה של מר תומס
על יינות אזור
בורוגון וארוחה
ששילבה טעימות
של מגוון היינות החדשים, הכוללים
מגוון יינות אדומים ולבנים.
צילום: אסף לוי,
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה